Felni katalógus » Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

alufelnit.hu

A fénykép az alufelnit.hu tulajdonosának műhelyében készült

Üzletszabályzat

Árainkról:

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tapasztalataink és ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy egyes üzletek a feltüntetett árakon nem szállítják az alufelnik felszereléséhez szükséges – egyébként a legtöbb gyártó esetében azok tartozékaként járó – segédanyagokat (csavarok, anyák, kupakok, központosító, tehermentesítő gyűrűk).

A fenti anyagok megvásárlása plusz 10-15 ezer forint utólagos költséggel járhat, nem beszélve a beszerzéshez szükséges időről és a bosszúságról, melyről a megrendelés előtt nem tájékoztatják a vásárlót, viszont a fent sorolt kiegészítők nélkül a megvásárolt felnik nem szerelhetők fel a gépjárműre.

Kérjük, alufelnik vásárlása esetén mindig előre győződjön meg róla, hogy a vásárlással megkapja-e ezeket a szükséges kiegészítőket!

Az alufelnit.hu webáruházban feltüntetett árak minden szükséges kiegészítőt tartalmaznak. Azoknál a termékeknél, ahol ez nem így van, termékenként talál erre vonatkozó tájékoztatást!


A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak. Az ettől eltérő ármegjelölést (pl garnitúra) minden esetben külön jelöljük. Feltüntetett áraink teljes garnitúra vásárlásakor érvényesek. Egy, 2, illetve 3 db-os rendelést nem minden gyártó teljesít, viszont ha igen, akkor ebben az esetben kb 10% felárat számítanak fel, amit kénytelenek vagyunk a vevő felé továbbítani. Megértését köszönjük!

A webáruházban feltüntetett árak a magyarországi raktárakban lévő készletekre vonatkoznak! Fenntartjuk a jogot, hogy a Forint/Euro, illetve a Dollár/Euro árfolyamváltozások miatt egyes termékek külföldi beszerzése esetenként nem megvalósítható a katalógusunkban megjelentetett áron. Ebben az esetben természetesen erről a megrendelés után mielőbb tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, akik elállhatnak a rendeléstől.

Az elfogadott és visszaigazolt megrendelések esetében a megegyezett árat kötelező érvényűnek tekintjük magunkra nézve.

Az alufelnit.hu webáruházban feltüntetett kedvezményes árak csak az interneten leadott megrendelések esetén érvényesek! Műhelyünkben érvényesített kiskereskedelmi áraink az itt feltüntetett árnál magasabbak lehetnek!


Termékek:


Honlapunk, az alufelnit.hu, alufelni katalógusként működik, mely összefoglalja a legismertebb és legnépszerűbb gyártók által forgalmazott termékeket. Természetesen cégünk is rendelkezik a honlapon található termékekből jelentős készlettel, a bőséges választék érdekében azonban nem csak a saját készletünket találja meg honlapunkon, hanem a gyártók aktuális katalógusában szereplő termékeket is. Megrendelés esetén a saját készletünkből, illetve az importőröktől beszerzett áruval szolgáljuk ki vásárlóinkat, egyes esetekben külföldről szerezzük be a felniket.


Megrendelés:


Webáruházunkban leadott megrendelésével Ön elfogadja az Üzletszabályzatunkban, és Szállítási felételeinkben leírtakat!

Fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy esetlegesen sem a saját, sem az importőr készletében nem szerepel a keresett alufelni az adott gépjármű típusra. Ebben az esetben a megrendelést nem tudjuk teljesíteni, de természetesen erről mielőbb tájékoztatjuk megrendelőnket.

Megrendelésekor egy automata rendelés-visszaigazolást küldünk Önnek a megadott e-mail címére, amely arról tájékoztatja, hogy érdeklődését rögzítettük. Felhívjuk szíves  figyelmét, hogy a megrendelés ezzel még nem tekintendő megvalósult vásárlásnak!


Jogszabályi háttér

paragrafus23


Cégünk rendelkezik internetes kereskedésre jogosító engedéllyel, melynek száma: 0140/2010

A G.P. Gumiszerviz Kft (továbbiakban Szolgáltató) az alufelnit.hu webáruház felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.

A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld reklám levelet.

A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.


Fenntartások


Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázisban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó esetleges téves adatokért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható árucikk a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel.

Házhoz szállítás


dpd_autó

A házhoz szállítás díja 4 darab termék esetén összesen bruttó 5.000,- HUF, amely a termék átvételekor, azzal együtt fizetendő. A szállítást csomagszállító cég végzi el, annak időpontját minden esetben egyeztetjük a vásárlóval.

Az esetlegesen meghíúsuló kiszállítás (közlekedési baleset, stb) esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

A házhoz szállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Ön által megjelölt időintervallumban. Amennyiben az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.

A házhoz szállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a vásárló költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és az áru kifizetett ellenértékét 30 napon belül utalással visszafizeti.

Nyolc napon túl a kiszállított termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállalunk.


Készpénzes fizetés

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a DPD átvételre jogosult személyt.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a DPD futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Az alufelnit.hu fenntartja a jogot arra, hogy speciális árucikkek megrendelése esetén a szállítást csak előleg megfizetése mellett vállalja.


Fizetés előre történő átutalással


Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben az átutalásos számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezése után feladjuk Önnek a megrendelt termékeket.

Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét hitelt érdemlően igazoló írásos banki igazolás bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz.

Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.

A termék kifizetése után csak telefonon tudja módosítani vagy lemondani rendelését, munkaidőben a 06 30 8 544 566-os, vagy a 06 20 9 222 777-es  telefonszámon.

Megrendelés lemondása

StopA fizetés és házhoz szállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhoz szállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a megrendelő költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és 30 napon belül az ellenértékét visszafizeti.

A házhoz szállított termékek esetében az átvételt követő 8 munkanapon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól, amennyiben a megvásárolt árut újszerű és használatlan állapotban, eredeti csomagolásban adja vissza.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt felni mérethelyes-e az Ön autójával, de ennek megállapítása érdekében kollégánk még a szállítás elindítása előtt igyekszik minden kétséget kizáróan meggyőződni. Láthatóan használt felniket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza!


A felnik autóra történő felszerelése után (szemmel láthatóan használt állapot) a vásárlástól történő elállás esetén nem tudjuk a teljes vételárat visszafizetni, mert ilyen esetben a felnit már csak leértékelt áron, használtként tudjuk újraértékesíteni! Köszönjük szíves megértését!


A 8 napon belüli lemondás esetén a használatlan felniket a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég újabb szállítási díj fizetése mellett visszaszállítja Öntől, és a kifizetett vételárat cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.


GP Gumiszerviz Kft, alufelnit.hu alufelni katalógus és webáruház