Felni katalógus » Házhozszállítás / Fizetés

Házhozszállítás / Fizetés

dpd_autó

Házhozszállítás

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak. Az ettől eltérő ármegjelölést (pl garnitúra) minden esetben külön jelöljük!

A házhozszállítás díja 4 darab termék esetén összesen bruttó 5.000,- HUF, amely a termék átvételekor, azzal együtt fizetendő. A szállítást csomagszállító cég végzi el, annak időpontját minden esetben egyeztetjük a vásárlóval.

A kiszállítást külső cég végzi, szállítási díj fejében. A megadott kiszállítási időpontok tájékoztató jellegűek. A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Ön által megjelölt időintervallumban. Amennyiben az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.

A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a vásárló költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és az áru kifizetett ellenértékét 30 napon belül utalással visszafizeti. Ennek pontos feltételeit olvassa el az Üzletszabályzat menüpontban.

Az alufelnit.hu fenntartja a jogot arra, hogy speciális árucikkek megrendelése esetén a szállítást csak előleg megfizetése mellett vállalja. Ilyen eset pl. a ritka méretű, vagy nagy értékű áruk beszerzése illetve leszállítása, amikor a fizetendő vételár meghaladja a 200.000 forintot. Ebben az esetben a vételár 200.000 forint feletti részét előre kérjük megfizetni, melyről természetesen előlegszámlát adunk, és kötelezettséget vállalunk a teljesítésre. Megértését köszönjük!

Nyolc napon túl a kiszállított termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállalunk. Részletek:    Garancia

Készpénzes fizetés

forint

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a DPD átvételre jogosult személyt.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a DPD futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Fizetés előre történő átutalással

bankkartya-430x371

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben az átutalásos számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezésekor feladjuk Önnek a megrendelt termékeket.

Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét igazoló banki okirat bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz.

Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.

A termék kifizetése után csak telefonon tudja módosítani vagy lemondani rendelését, munkaidőben a 06 30 8 544 566-os telefonszámon.

A fizetés és házhozszállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a megrendelő költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és 8 munkanapon belül annak ellenértékét visszafizeti.

A megrendelés lemondása:

20060228081450!Stop_hand

A házhozszállított termékek esetében az átvételt követő 8 munkanapon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól, amennyiben a megvásárolt árut újszerű és használatlan állapotban, eredeti csomagolásban, a számlával együtt adja vissza. Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, de ennek megállapítása érdekében kollégánk még a szállítás elindítása előtt igyekszik minden kétséget kizáróan meggyőződni. Használt árucikkeket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza. Az áru tartósabb használata után (szemmel láthatóan használt állapot) a téves rendelésre történő hivatkozást már nem tudjuk elfogadni a visszalépés indokaként!

A 8 napon belüli lemondás esetén a használatlan árut a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég az újabb szállítási költség megfizetése mellett visszaszállítja Öntől, és annak vételárát cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.

A visszavásárlás feltételeiről bővebb információkat itt talál: Garancia

Alufelnit.hu alufelni katalógus és webáruház