Felni katalógus » Garancia

Garancia

bemutató állvány

A fénykép az alufelnit.hu tulajdonosának műhelyében készült

Garancia


A gyártók által vállalt garanciális körülményekre vonatkozó fontos információkat tudhat meg itt: Alufelnik ápolása, karbantartása

A termékekre a rendeletnek megfelelő (249/2004. (VIII. 27.) kormányrendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról) jótállást és szavatosságot (garancia) vállaljuk.

A nálunk vásárolt termékek későbbi, esetleges garanciális ügyintézését a számla bemutatása mellett vállaljuk.

Garanciális ügyek intézése:

6728 Szeged, Bajai út 2-4
Hatalák László tel: +36 20 9 222 777

illetve a fenti telefonszámon történő bejelentés után partnerszervizeinkben.


Általános garanciális feltételek

Érvényes a G.P. Gumiszerviz Kft. által forgalmazott termékekre.

A G.P. Gumiszerviz Kft. garanciát vállal az általa forgalmazott gumiabroncsok és felnik anyag és gyártási hibáitól való mentességéért az alábbiak szerint: A könnyűfém felnik esetében a gyártó által vállalt feltételek és garanciális időtartamok az irányadóak. A garanciális kérdések ügyében első körben a termék gyártója, illetve vitás ügyekben a KERMI jogosult döntést hozni, a GP Gumiszerviz Kft vállalja, hogy a garanciális kivizsgálást lebonyolíttatja, és annak függvényében jár el a továbbiakban. A fenti garancián belül a garanciális kötelezettség anyag és gyártási hiba tekintetében a gyártó által vállalt esetekben akkor  áll fenn, amennyiben a könnyűfém felnit átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Szélsőséges út és használati körülmények esetében a G.P. Gumiszerviz Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.


A garanciális igény nem érvényesíthető:

 • helytelen tárolás miatti hibákra,
 • a vonatkozó szabványok, valamint a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési vagy üzemeltetési hibákra,
 • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen beállítás stb. által okozott hibákra,
 • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
 • mechanikai sérülések okozta hibára,
 • nem a rendeltetés szerinti célra használt (pl versenyzés) esetén keletkezett meghibásodásra,
 • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.
 • A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: G.P. Gumiszerviz Kft, 6728, Szeged, Bajai út 2-4, vagy e-mailben az info@gpgumiszeged.hu címen

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

 • a felni részletes adatait /méret, típus, gyártó, a hiba rövid leírását stb.

 • az eladás időpontját és helyét, az üzemeltető / vevő / nevét, jármű típusát, a felnit fel-és leszerelő szakműhely helyét, nevét, a leszerelés időpontját,

 • a reklamált felnik tárolásának helyét, körülményeit.

 • reklamáció esetén a számlát, vagy annak másolatát minden esetben mellékelni kell.

 • A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a G.P. Gumiszerviz Kft. fenntartja magának, melyet arra illetékes szervvel, általában az importőrrel végeztet el. A jogos reklamációnak elismert felniket a G.P. Gumiszerviz Kft. a vevő kérésére téríti, illetve újra cseréli.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt felni mérethelyes-e az Ön autójával, de ennek megállapítása érdekében kollégánk még a szállítás elindítása előtt igyekszik minden kétséget kizáróan meggyőződni. Láthatóan használt felniket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza!

A felnik autóra történő felszerelése után (szemmel láthatóan használt állapot) a vásárlástól történő elállás esetén nem tudjuk a teljes vételárat visszafizetni, mert ilyen esetben a felnit már csak leértékelt áron, használtként tudjuk újraértékesíteni! Köszönjük szíves megértését!

A 8 napon belüli lemondás esetén a használatlan felniket a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég újabb szállítási díj fizetése mellett visszaszállítja Öntől, és a kifizetett vételárat cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.


GP Gumiszerviz Kft, alufelnit.hu alufelni katalógus és webáruház