Felni katalógus » A termékek személyes átvétele szállítási díj nélkül Budapesten, Budaörsön, Érden és Szegeden

A termékek személyes átvétele szállítási díj nélkül Budapesten, Budaörsön, Érden és Szegeden

akcio_1

Amennyiben új felnijéhez gumiabroncsot is nálunk vásárol, az összeszerelésre és a centrírozásra szegedi műhelyünkben 50% kedvezményt nyújtunk, ezen kívül futóművét ingyen átvizsgáljuk, beleértve egy műszeres futómű-geometria mérést is!

Ez az ajánlat csak webáruházunkban leadott rendelésekre érvényes!


Önnek lehetősége van arra, hogy a megrendelt alufelniket személyesen vegye át budapesti partnereinknél, vagy szegedi műhelyünkben!

Ezt az átvételi módot választva nem szükséges szállítási díjat fizetnie!

Olvassa el a részleteket:


műhely2

A fénykép az alufelnit.hu tulajdonosának műhelyében készült

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak. Az ettől eltérő ármegjelölést -pl. a garnitúrára vonatkozó árakat, melyet a használt és a kiárusításra szánt termékeknél használunk- minden esetben külön jelöljük!

Abban az esetben, ha megrendelése leadásakor jelzi nekünk ez irányú kérését, a megrendelt termékeket saját eszközzel eljuttatjuk a kiválasztott partner műhelyébe, ahol Ön megbeszélt időpontban átveheti, vagy fel is szereltetheti azokat.

Előfordulhat, hogy logisztikai okok miatt az Ön által megrendelt terméket nem áll módunkban szállítási díj nélkül az Ön által választott helyszínre eljuttatni. Ebben az esetben felajánlunk Önnek egy másik átvételi helyszínt, vagy amennyiben az nem megfelelő, Önnek joga van visszalépni a rendeléstől.

Amennyiben igényli a felnik felszerelését az autójára, a munkadíjat a kiválasztott partnernek fizeti, annak költségéről tőlük kell árajánlatot kérnie. Budaörsi partnerünk a nálunk vásárolt termékek szerelési díjaiból 10% kedvezményt ad!

A felszerelés elvégeztetése nem feltétele a szállítási díj elengedésének, a termékek anélkül is elvihetőek!

A partnereknél történő átvétel esetén az utánvétes számlát is az áruval együtt veheti át, és a helyszínen fizetheti ki a vételárat.

Az alufelnit.hu fenntartja a jogot arra, hogy speciális árucikkek megrendelése esetén a szállítást csak előleg megfizetése mellett vállalja.

Partnereink az alábbi helyeken találhatóak meg:

A budaörsi Tesconál:

Budapest, XX. kerület Határ út (Pesterzsébet)

hatarut

Érden, az Esküdt utcában, a főúttól 50 méterre

Szeged (saját műhelyünk) Kapcsolat

A partnerek pontos elérhetőségeiről megrendeléskor tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat!